به گزارش تیترخزردر حاشیه بازدید مدیرکل دامپزشکی مازندران از مجموعه کشتارگاه آمل طیور، خبرنگاران با صحنهای روبهرو شدند که فراتر از یک واحد صنعتی بود؛ مجموعهای که نهتنها قلب تولید مرغ گوشتی استان مازندران محسوب میشود، بلکه نماد عبور از بحران و رسیدن به توسعه است.
شیرزاد رحیمی، مدیرعامل شرکت مرغ آمل طیور، در میان صدای دستگاهها و رفتوآمد کارگران، با نگاهی مطمئن از آیندهای روشن سخن گفت: «در حال حاضر، دو میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه مرغ در واحدهای فعال مجموعه پرورش داده میشود و یک واحد جدید با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعه نیز در دست ساخت است.
آمل طیور، با چهار واحد تولیدی در بشل قائمشهر، آمل و کرمانشاه، سالانه حدود ۴۵۰ هزار تن مرغ گوشتی تولید میکند؛ عددی که نشان از جایگاه بیرقیب این مجموعه در تأمین پروتئین منطقه دارد.
رحیمی با اشاره به سابقه فعالیت مجموعه گفت: «شرکت از سال ۱۳۷۸ آغاز به کار کرد، اما در سال ۱۳۹۳ با چالشهای مالی جدی روبهرو شد. سال بعد، با وجود ۳۰ میلیارد تومان بدهی، توسط برادران کاظمی خریداری شد و با مدیریت جدید، مسیر بازسازی آغاز شد.
امروز، این مجموعه ماهانه بیش از ۳ هزار تن مرغ گوشتی تولید میکند و ۸۰ درصد نیاز پروتئینی منطقه را پوشش میدهد.
اما نگاه مدیرعامل فقط به امروز نیست؛ او از آیندهای سخن میگوید که در آن، آمل طیور وارد حوزه فرآوردههای گوشتی و مرغ آماده طبخ خواهد شد. «مجوزهای لازم در حال پیگیری است و با راهاندازی این بخش، برای ۱۲۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه