دامپزشکی مازندران؛ سنگر بی‌ادعای امنیت غذایی
مدیرکل دامپزشکی مازندران:

دامپزشکی مازندران؛ سنگر بی‌ادعای امنیت غذایی

مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: کاهش چشمگیر بیماری‌های آبزیان در مازندران، ضریب امنیت غذایی استان را به ۵۰ درصد رسانده است.

به گزارش تیترخزراز ساری، حمزه آقاپور کاظمی در حاشیه بازدید خبرنگاران از مجموعه کشتارگاهی آمل طیور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نظارت بر فرآیند تولید به‌صورت زنجیره‌ای، الکترونیکی و بازرسی‌های حضوری انجام می‌شود.

وی افزود: سال گذشته ۲۲ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان تولید شد که در جریان نظارت‌ها، ۲۷۱ مورد تخلف شناسایی و به‌صورت قانونی در حال پیگیری است.مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به صادرات، گفت: از ابتدای دولت، ۸۷ درصد در حوزه لبنیات و بیش از ۴۳ درصد در زمینه خاویار صادرات انجام شده است.وی ادامه داد: دستگاه‌های ال‌سی‌مس و جی‌سی‌مس برای ارزیابی باقیمانده مواد آلاینده هنوز خریداری نشده‌اند و هزینه تهیه آن‌ها حدود ۶۰ میلیارد تومان است.آقاپور کاظمی خاطرنشان کرد: توزیع دارو و خدمات درمانی رایگان در مناطق دورافتاده مانند انگوران چالوس با وجود صعب‌العبور بودن منطقه انجام شده و خدمات‌رسانی به ۶ هزار دام صورت گرفته است.وی افزود: در حوزه آبزیان، حدود ۹۰ درصد واکسیناسیون انجام شده و شاهد کاهش ۴۰ درصدی بیماری‌ها هستیم.وی در خصوص ساماندهی کشتارگاه‌های سنتی، گفت: پیگیری‌ها برای ایجاد کشتارگاه صنعتی در غرب استان از طریق استانداری در حال انجام است.مدیرکل دامپزشکی مازندران در پایان به کمبود نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: درخواست تأمین نیرو ارائه شده و منتظر پیگیری نتایج هستیم.

ارسال دیدگاه