به گزارش تیترخزر، علی بهادری جهرمی در مراسم اختتامیه جشنواره جام رسانه امید با مدیریت جهاد خدمت،جهاد تبین و جهاد امید، اظهار کرد: فعالان رسانهای مدافعان و جهادگران عرصه رسانه هستند.
وی با اعلام اینکه رسانهها در عرصه جنگ شناختی در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: حساسیت و اهمیت این جایگاه را باور داشته باشیم و در خور این حساسیت همه دست به دست هم دهیم که بدنه مردمی و حاکمیتی را در کنار همدیگر قرار دهیم.
وی با اشاره به هجمه شبانهروزی و پرحجم دشمنان،گفت: در این عرصه باید به صورت جدی ورود پیدا کنیم.
سخنگوی دولت اضافه کرد:درباب دفاع مقدس کتابهای زیادی به دلیل حمایتهای مقام معظم رهبری نوشته شده اما جهادگران عرصه تبین در این زمینه باید تلاشهای بیشتری ورود پیدا کنند.
وی با اعلام اینکه در حوزه جنگ شناختی از این فرماندهها، سربازان و دلاوران باید دفاع کنیم، افزود: در این بخش کمتر توجه شده است، ما عبارت تروریسیم رسانهای را بکار میبریم اما این تروریسیم در کنار افکار عمومی را که بسیاری از مدافعان را مورد تهاجم قرار داده کمتربه آن توجه کرده است.
بهادی جهرمی یادآور شد: اصلی ترین ابزار در جنگ شناختی ایجاد سردرگمی و ایجاد فاصله بین افکار عمومی با رهبری جامعه است تا مسیر را از درون گمراه و نیروها را سست کند.
وی یادآور شد: در برابر بهم ریختگی جامعه و ایجاد یاس تولید اخبار امید آفرین در کشور است بدون این کلید اساسی هیچ گام مناسبی نمیتوان پیشبرد و امید آفرین شاه کلید اساسی برای برون رفت از مشکلات است.
سخنگوی دولت اضافه کرد: در بحث امید آفرین نیاز داریم که اهمیت و راهبردی جایگاه نقش امید در کشور باور کنیم، امید و امیدوار بودن کلید سرعت بخشی به دستاوردها است.
وی اضافه کرد: نسخه نگاه امیدآفرینی دو راهبرد و رویکرد است باید موفقیتها را با همدیگر مرور کنیم، کشور دستاوردهای زیادی در حوزه تولیدات علمی کسب کرده است.
جهرمی با اعلام اینکه زیرساختهای بخشهای مختلف کشور رو به پیشرفت است، افزود: دشمن به صورت مصداقی یک نقطه ضعف را پررنگ میکند اما واقعیتها و پیشرفتها را نمیبیند و اصلا سیاه نمایی میکند.
وی با اعلام اینکه در حوزه نیروی انسانی کشور از قابلیتهای بسیار مناسبی برخوردار است، افزود: 12 سناتور آمریکایی به قضات بینالمللی نامه نوشتند که رژیم اشغالگر قدس را محروم نکنند.
سخنگوی دولت یادآور شد: در حوزه نقاط ضعف هر فرد و جامعه نقطه ضعفی دارد، مگر انسان و جامعه انسانی وجود دارد که نقطه ضعف داشته باشد، هر جای پای انسان در میان باشد حتما نقاط ضعف وجود دارد، انسان موجود خطاکار است، نقاط ضعف را باید دید و شناخت اما رویکرد آن بسیار مهم است.
وی اضافه کرد: آسیبها در تبین نقاط ضعف را باید شناسایی کرده و جهت دهی برای رفع مشکل باید به صورت جدی در برنامه کاری قرار گیرد.
ارسال دیدگاه