عرصه بر جولان سرطان تنگ شد
تیتر خزر گزارش می‌دهد

عرصه بر جولان سرطان تنگ شد

مدیرعامل شرکت دانش بنیان،گفت: سرعت تشخیص سرطان در کشور افزایش یافت.

به گزارش تیترخزر زمانی سرطان عرصه زندگی را برای انسان تنگ می‌کرد و امروز با پیشرفت‌های علمی بشر می‌تواند ادعا کند که در مسیر تنگ کردن عرصه بر سرطان قرار گرفته است.

تشخیص به موقع بیماری سرطان یکی از دغدغه‌های جدی در سال‌های اخیر است علت مرگ و میر در سرطان تشخیص دیر هنگام این بیماری است اما با پیشرفت‌های علمی امکان کنترل سرطان و کاهش آثار تخریبی آن تا حدودی بسیار زیادی فراهم شده است.

خوشبختانه این دستاورد در کشور ما و حتی در دیار و شهر ما امکان تشخیص بیماری فراهم شده است.

دلیل ابراز خوشبختی این است که گفته می‌شود هر 10 دقیقه سه نفر به بیماری سرطان مبتلا می‌شوند و اگر روند رو به رشد این بیماری ادامه داشته باشد ابتلا به سرطان مانند کرونا  و سرما خوردگی همه گیر می‌شود.

پس ابراز خرسندی ما از تشخیص زودهنگام سرطان بی‌مورد نیست، سرطان وقتی به موقع شناسایی شود امکان کنترل ودرمان آن بسیار سریعتر وجود دارد و آثار تخریبی آن قابل کنترل می‌شود.

جوانی حدود 28 ساله وقتی روی سن قرار گرفته به عنوان مدیرعامل تا حدودی سالن هاج و واج مانده بودند.

آخه ما کلا عادت کرده بودیم مدیرعامل‌ها را با ریش سفید و قامت تکیده ببینیم، اما امروز صحنه عوض شد و جوانان علمی کشور صحنه گردان مدیریت در بخش‌های خصوصی هستند.

سید عارف سلیمانیان که خود زخم خورد بیماری سرطان است و مادر بزرگش را که ظاهرا خیلی هم دوست داشت به دلیل ابتلا به این بیماری از دست داده در عرصه علمی تلاش کرده که رنج این بیماری و دیگر بیماری‌های مخرب را برای دیگران کاهش دهد.

در این زمینه کاملا موفق بوده و مجوزهای لازم را تهیه کرده است در دو نقطه از کشور تهران و مازندران فعالیت‌های تشخیصی خودشان را آغاز کردند.

مسیر موفقیت‌های آنها  تنها در کشور ما محدود نشده و کشورهای همسایه هم مشتری پروپاقرص آنها هستند.

تولید کیت‌های تشخیص سرطان آنها نوید بخش درمان بیماری سرطان را می‌دهد که می‌تواند در بلند مدت هزینه‌های درمانی این بیماری را در کشور کاهش دهد.

خوشبختانه برای توسعه خدماتش از هیچ مسئوولی توقع خاصی ندارد تنها انتظارش این است که کار به کارش نداشته باشند.

پنجه در پنجه شرکت‌های بزرگ تولید کننده کیت‌های دنیا انداخته‌اند به جهت انگیزه‌ای که دارند حتی در برخی از موارد از این شرکت‌ها پیشی گرفتند.

نزدیک به 60 نفر در پژوهشگاه آنها مشغول به کار هستند و برنامه‌ریزی برای گسترش این محصولات را دارند به درآمدزائی دلاری رسیدند.

به جهت اینکه محصول تولید آنها ارزش بسیار مناسبی دارد و در آینده بسیار نزدیک دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مجبور به همکاری با آنها خواهند می‌شوند.

گفت و گو با این جوانان خوش و قد بالای مازندران به اتمام رسید اما هنوز برخی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای از جمله خودم هنوز باور نکردم که فردی به این کم و سن سالی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیانی باشد که نوید بخش سلامت است.

 


ارسال دیدگاه